Home

"Ik voel me als a kid in a candy store"

Jan De Wever, Project Manager Innovative Technology, surft al 26 jaar non-stop mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Hoe goed pas jij bij ons bedrijf?

Wat kan je bij ons realiseren?

Wat kan je bij ons realiseren

Voor of achter een scherm, digitaal en met wat geluk ook viraal, op papier, on air of in the cloud: in ons bedrijf kan het allemaal. Innovatieve technologie gooien wij vlotjes in de mix met fantastische content en hier en daar een shot artificial intelligence.  Als jij top bent in je vakgebied (of de ambitie hebt om top te worden) en opfleurt in een omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt, geloven wij dat een match mogelijk is. Mét of zonder blind date.

Ontdek onze vacatures

Werken bij DPG Media IT

IT Hackathon

Je kent ons als de naam achter meer dan 90 sterke merken, zoals Qmusic, HLN, VTM en vele andere. Maar eigenlijk draait onze hele business op technologie. De digitale transformatie is waar wij elke dag aan werken: van hoe we onze kijkers, lezers en luisteraars elke dag via apps en websites content aanreiken, tot hoe we de cijfers van onze adverteerders steeds opnieuw een boost geven.

We investeren in je persoonlijke en professionele groei, want als deel van ons IT-team bepaal je mee de toekomst van de media. Onze IT-ploeg maakt van de digitale transformatie een feit. Doe je mee?

Meer over DPG Media IT

DPG Media is een fantastische bad van creativiteit en productiviteit. Even woelig als het is om een creatief idee tot stand te brengen, even gestroomlijnd laat dit bedrijf je toe om met dat idee aan de slag te gaan en het ook daadwerkelijk te realiseren.

Harald Bertels CX Expert

Mag het iets meer zijn?

Mag het iets meer zijn?

Jij brengt al je talent mee, dit zetten wij daar tegenover:

  • Een competitief loonpakket op maat van je ervaring en competenties
  • Een mobiliteitspakket aangepast aan je woon-werksituatie
  • Sfeer en gezelligheid: toffe momenten om je collega’s beter te leren kennen en een interessant wellbeing-programma om je lichaam en geest af en toe in de watten te leggen.
  • Good food: op elke locatie is er een brasserie voor grote en kleine hongerkes.  
  • De kans om te groeien: Campus is onze binnenhuisuniversiteit met programma’s op maat van journalisten en mediamakers. Snuif de sfeer hier al eens op.


 

“Ik sta in mijn job mee aan de start van grote creatieve mediacampagnes. Zoeken naar leuke content, nieuwe concepten bedenken, boeiende gesprekken met onze adverteerders,... elke dag is anders!"

Romina Devuyst, Account Manager Branded Content

Wie zijn wij?

Elke dag bereiken we 8 op de 10 Vlamingen. Dat is even uitdagend als het klinkt. Als leidende mediagroep zetten we 35 unieke merken in om Vlaanderen te informeren, entertainen en connecteren. Ons secret ingredient zijn de 1.800 collega’s die hun skills in de strijd gooien.

Gluur gerust eens binnen achter onze nieuwe bedrijfsnaam. Zie je het? Daar ligt de mediatoekomst waaraan we samen bouwen in Antwerpen, Vilvoorde en Hasselt. Misschien doen we dat morgen samen met jou. Kijk gerust hier eens naar al onze merken.

Dit wist je nog niet over ons!

800
nieuwe artikels verschijnen er per dag op HLN.be, dat zijn er 292.000 per jaar
110000000
kranten worden op jaarbasis in het Eco Print Center - Lokeren gedrukt
309241
Rode Neuzen werden afgelopen jaar verkocht